center>
fancygens.com

22. 4. 2008.


Koncert benda Kiss, zakazan za 15. maj na stadionu Tašmajdan, otkazan je zbog političke i bezbednosne situacije u Srbiji, saopštili su organizatori "Lupa promotions".
Kiss nisu prvi koji su otkazali koncert u Beogradu zbog nestabilne situacije, a dodatni faktor bila je i činjenica da je gostovanje bilo predviđeno za četiri dana nakon održavanja lokalnih, pokrajinskih i parlamentarnih izbora u Srbiji.
"Bend izražava žaljenje zbog otkazivanja, ali uslovi im nisu dali mnogo izbora. Nadaju se da će uspeti drugom prilikom da dođu kod nas" saopšteno je iz "Lupe".
Pretprodaja karata za koncert na Tašmajdanu počela je 10. februara, a do sada je oko 3.500 obožavatelja grupe kupilo ulaznice. Povraćaj novca može se obaviti na prodajnim mestima gde su karte kupljene od ponedeljka, 7. aprila.Fanovi grupe koji ne žele da odustanu od slušanja Kissa u maju mogu da ih vide u Sofiji, gde će nastupiti 16. maja.Ostali koncerti u organizaciji "Lupa promotions" - Mark Nofler, Leni Kravic i Queen i Pol Rodžers - održaće se po planu, ukoliko ne bude došlo do žestokog pogoršanja političke situacije u zemlji.