center>
fancygens.com

5. 4. 2008.

JOTI SIDU 05.04.2008. X-LAGOOM


Joti Sidu je trens Dj iz Brajtona, a na sceni je od svoje sedamnaeste godine. Ove subote on će biti glavna zvezda u klubu X Lagoom. Njeogov prvi solo projekat bio je Psychaos i 1995 godine. Inače to je bio prvi put da neko na sceni koristi termin Psy, a uspeh sa tim projektom mu je momogućio da nastupa na veoma zanimljivim mestima. Naime, Joti je imao setove na Francuskim Karibima, u pustinji Nevade u zamcima i tvrđavama francuske, na antičkim ruševinama u Grčkoj, na planini Fuji u Japanu...

Domaća publika je imala priliku da čuje Jotija koji je ranije nastupao u Bigzu. Proslavio se nastupima na Londonskoj anderground sceni, a nakon legendarnog nastupa sa Megierom i Serđom Sokeom na Open Air partyju nedaleko od Londona, psy-trance postaje njegovo opredeljenje.

Od pre dve godine Joti živi i radi na Ibici. Poslednji album koji je objavio nosi naziv New Sensations, ima osam numera plus dve bonus, remixe koje su radili Shanti Matkin i PTX ( Patrik Čen). Ulaz je 400 dinara u pretprodaji, ulaznice možete kupiti na Biletu, i dođite subota 22:oo X Lagoom!!!